Om oss

Löwengrip Invest är ett investmentbolag grundat av Isabella Löwengrip. Som pionjär, för över 12 år sedan, grundade Isabella Löwengrip en av Nordens största och mest lästa bloggar som idag når över 1,3 miljoner läsare varje vecka. Idag är hon entreprenör, grundare och delägare av ett dussintal framgångsrika företag såsom Löwengrip Care & Color, Flattered och Economista. 

 

 

 Löwengrip Invest förvärvar eller investerar i nordiska företag och affärsidéer. Investmentbolaget har för avsikt att skapa mesta möjliga mervärde av sina investeringar och medverka till maximalt gynnsam utveckling av sina partnerföretag genom att realisera oexploaterade möjligheter och utveckla dess affärer.

 

Löwengrip Invest i korthet

Löwengrip Invest är ett ungt och modernt investmentbolag. Vi kan tillhandahålla allt det som ett klassiskt riskkapitalbolag kan, men vi kan också erbjuda vårt extremt värdefulla nätverk. Genom vårt nätverk av kontakter kan vi nå nästan exakt vem vill, när vi vill. Vi går in med allt vi kan, där vi kan och där det finns ett identifierat behov. Vi ställer inga uttalade lönsamhetskrav utan vårt mål är att investera i bolag och idéer som vi verkligen tror på. Vi väljer därför att se oss mer som ett kreativt och strategiskt bollplank och en support av möjligheter, än enbart ett riskkapitalbolag som lånar ut pengar. Vår vision är istället att tillsammans med grundaren jobba med långt framskridna mål och mot en långsiktig värdetillväxt.

 

 

Löwengrip Invest är ett investmentbolag som fungerar optimalt i dagens digitala samhälle där handeln mer och mer sker online. Våra redan etablerade mediekanaler är otroligt värdefulla för nya bolag i en första etableringsfas. Det finns helt enkelt inte många som kan konkurrera med oss när det gäller att nå ut så träffsäkert till rätt målgrupp och till så många. 
   Vi väljer dessutom att vara aktiva i de bolag vi väljer att investera i, och vill fungera som ett strategiskt bollblank hela vägen mot framgång. Löwengrip Invest primära målgrupp är företag som riktar sig mot barnfamiljer och kvinnor 30+, vilka speglar den målgrupp som vi dagligen når genom våra olika mediekanaler.

Sök investering idag!